Неведнъж сме хвалили Светлана Гущерова заради безупречния ѝ моден вкус. Както подобава

...
Неведнъж сме хвалили Светлана Гущерова заради безупречния ѝ моден вкус. Както подобава
Коментари Харесай

Гущерова се похвали с гардероб като на Джей Ло – вижте кралския ѝ будоар (Снимки):

Неведнъж сме хвалили Светлана Гущерова заради безупречния ѝ фешън усет. Както прилича на жена с благоприятни условия (и огромна доза суета) като нея, милионерската брачна половинка има не елементарен дрешник, а цяла гардеробна стая !

Красавицата не крие, че огромна част от облеклата й са дело на най-хубавите международни марки, а обиколките из стилните бутици на Милано и Виена очевидно са я научили по какъв начин би трябвало да съхранява своите дизайнерски титли.

Неотдавна се разбра, че около раждането на второто им дете, сем.

Гущерови са се нанесли в нова къща, в чийто интериор доминират светлите цветове. Не е ясно на какъв брой етажа е тя и с какъв брой стаи разполага, само че очевидно са премного, че цяла стая и то по никакъв начин не дребна, да бъде оборудвана като персонален дрешник на Гущерова .

 Гущерова дрешник

Помещението по мащаби припомня дрешника на Дженифър Лопес, която пък се гордее със своите дизайнерски сбирки облекла и обувки:

 Джей Ло гардербо

В стилният храм на някогашната плеймейтка и сегашна бизнесдама всичко наподобява подредено по конец, издават сторитата й в Инстаграм, и по нищо не отстъпва на гардеробната на Ким Кардашиян, да вземем за пример. В последно време Гущерова употребява помещението и като фешън подиум и разхожда всред рафтовете с облекла пижамите от личния си бранд.

 Светлана Гущерова дрешник

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР